Cine suntem?

MADCONserv


Despre noi

Infiintata in anul 1999, avand capital integral privat, firma MADCON SERV este structurata pe doua divizii: divizia executie (pardoseli industriale si decorative, drumuri si platforme de beton) si divizia productie (flodur - produs cuartzat predozat pentru pardoseli industriale).

Realizarea acestor lucrari se face folosind sisteme moderne de punere in opera: tehnologie laser, grinda vibranta precum si elicoptere pentru finisarea betonului.

Cum lucram!


Pentru realizarea sistemului de beton amprentat decorativ, mentionam faptul ca se lucreaza conform tehnologiei americane Increte (denumire provenita de la inventatorul sistemului aplicat ulterior in lumea intreaga ). Personalul MADCON SERV este specializat in executia acestui tip de lucrari.

Referitor la FLODUR – produs cuartzat predozat pentru pardoseli industriale - acesta este un material agrementat in Romania, fiind insotit de certificat de calitate si conformitate precum si de certificatul de garantie al produsului, emise de producator.

Avand executate peste 500.000 mp de pardoseli industiale si platforme betonate, precum si cca. 50.000 mp de pardoseli decorative, firma MADCON SERV reprezinta partenerul potrivit in lucrarile de profil.