Drumuri si Platforme din Beton


Executia "la cheie " a drumurilor si platformelor din beton de ciment, inclusiv infrastructura.


Datorita factorilor de mediu, drumurile si platformele betonate se pot deteriora in timp (diferentele de temperatura duc la fenomenul de inghet - dezghet in urma caruia scade rezistenta la gelivitate). Folosind tehnologiile de executie a drumurilor si platformelor de beton - vibrarea, compactarea, finisarea mecanica a betonului si ulterior, obtinerea impermeabilizarii acestuia - durata de viata a drumurilor si platformelor de beton creste considerabil.

Turnarea si finisarea drumurilor si platformelor de beton se face folosind metode moderne: tehnologie laser, grinzi vibrante, elicoptere pentru finisarea betonului si masini cu disc diamantat pentru taierea rosturilor (la cererea beneficiarului, finisarea betonului se poate executa si prin periere). Finisarea superioara a betonului scade gradul de absorbtie al suprafetei, ducand la realizarea unei suprafete durabile, netede si nealunecoase.

Prin impermeabilizarea betonului se produce o reactie chimica prin care particulele de calcar se cristalizeaza si adera cu particulele de rezistenta din beton, formand o suprafata calitativ superioara. Betonul se armeaza cu plasa sudata sau fibre metalice de armare, iar pentru eliminarea microfisurilor se folosesc fibrele de polipropilena. Din turnare se asigura pantele pentru captarea si evacuarea apei.